Se nyhedsbrevet i browser
 
Vesthimmerlands Kommune logo
 
 
Kulturliv Vesthimmerland logo
 

Velkommen!
Tag et kig på septembers kulturelle muligheder i Vesthimmerland.

September byder bl.a. på teaterperler, og der er mulighed for at hylde de mange frivillige i kommunen til Frivillig Fredag, hvor du også kan høre en inspirerende og personlig fortælling. Glæd dig desuden til sjov, ballade og leg til Børnekulturnatten i Løgstør.

Læs med!

 

Teater Vesthimmerland fejrer 10-års jubilæum og inviterer til flere teaterforestillinger

Udsnit fra Kulturkalenderen
 

Teater Vesthimmerland fejrer i år sit 10-års jubilæum. Der er gennem årene vist ca. 100 professionelle forestillinger i mange forskellige genrer. Store som små turnéteatre har været forbi, lige fra Det Kgl. Teater og Folketeatret til små, nyskabende og eksperimenterende teatre som Wunschmachine med en forestilling på en kirkegård.

Sæsonen åbner med ungdomsforestillingen "Digging Deep", hvor publikum kan deltage i debatten om, hvad det vil sige at være et ordentligt menneske. Derudover byder programmet på voksentemaer, bl.a. "At dele et liv" om samlivets op- og nedture i samarbejde med Vennepunktet i Gedsted. Glæd dig også til kultforestillingen "Brevet" med Paolo Nani den 25. september i ALFA. Paolo Nani er italiener og inspireret af Dario Fo. Han har turneret i 50 lande fordelt på alle fire kontinenter og opført stykket over 2000 gange. Efter forestillingen afholder vi vores årlige generalforsamling.

- Teater Vesthimmerland

Teater Vesthimmerland

Oplev Børnekulturnatten den 6. september!

 
Du er inviteret til en magisk Børnekulturnat i Løgstør fredag den 6. september, hvor byen bliver fyldt med leg, læring og kreativitet for hele familien. Fra kl. 16.30 til 20.50 kan I opleve alt fra teater, jonglering og koncerter til kreative workshops og bibliotekets spændende escape rooms. Dagen starter med en festlig åbning på Hovedgaden/Østerbrogade, og herefter spreder aktiviteterne sig ud i hele byen. Der er noget for alle aldre, så tag hele familien med til en aften fyldt med sjov og spænding. Husk også at stille sulten undervejs med lækre snacks fra madboderne.
Se programmet
Animeret viking - dreng og pige
 

Alle frivillige inviteres til Frivillig Fredag

Fredag den 27. september fejrer vi Frivillig Fredag i Vesthimmerland.

Alle frivillige er inviteret til en hyggelig eftermiddag med prisoverrækkelser og et inspirerende foredrag af Johnny Sort.

Johnny vil tale om livskvalitet og om, hvordan man kan rejse sig igen og igen efter modgang. Han vil også dele sine tanker om, hvad det vil sige at være frivillig og blive set som en "ildsjæl". Når han ser tilbage på sit liv, understreger han, hvor stor betydning frivilligt arbejde i foreninger har haft for ham: "Det, jeg brænder mest for i dag, er at gøre en forskel for mennesker, der rammes af livets udfordringer."

Husk at tilmelde dig inden den 17. september.

Det er gratis at deltage. 

 
Se program og tilmeld dig her
 

Følg med på Facebook

 
Billede der markedsføre Facebook-siden
"Vores ildsjæle - aktiviteter og oplevelser i Vesthimmerland" er Facebook-siden, hvor du får nyheder, informationer og indblik i events fra kultur,- fritids- og landdistriktsområdet i Vesthimmerland. Siden administreres af Kultur- og Fritidsafdelingen og aktører indsender materiale. 

Se flere arrangementer i Kulturkalenderen

Billede der markedsføre Kulturkalenderen
I Kulturkalenderen finder du spændende arrangementer. Kulturaktørerne melder egne arrangementer ind i kalenderen - så den er opdateret. 
En gang om måneden finder du et udsnit af kulturelle arrangementer i lokalaviserne. 
Klik her
Se Kulturkalenderen
 
Nyhedsbrevet "Kulturliv Vesthimmerland" udvikles i samarbejde med: Limfjordsmuseet, Vesthimmerlands Museum, Herregården Hessel, Vesthimmerlands Musikhus ALFA, Vesthimmerlands Biblioteker, Kulturskolen, Johannes V. Jensen og Thit Jensen Museet, Kultur&Debathus Søttrup, Himmerlands Kunstmuseum og Teater Vesthimmerland.
Nyhedsbrevet administreres og udsendes af Kultur- og Fritidsafdelingen.  
Hjælp os med at få endnu flere til at abonnere på nyhedsbrevet - videreformidle derfor gerne nyhedsbrevet i dit netværk.
Tilmeld dig nyhedsbrev