Se nyhedsbrevet i browser
 
Vesthimmerlands Kommune logo
 
 
Kulturliv Vesthimmerland logo
 

Vi håber, at I alle nyder sommeren og de mange gode sommeroplevelser, som Vesthimmerland har at byde på. Uanset om du er klar til at dykke ned i de nye svømmebassiner, lade dig opsluge af billedkunstnere og forfatteres skildringer af Limfjordsegnen eller tage børnene med på en spændende tidsrejse, så læs med her!

Husk at holde øje med Kulturkalenderen – der er fortsat mange gode oplevelser at se frem til. Og det gode vejr skulle gerne komme her i august. Find linket nederst i nyhedsbrevet.

Invitation til indvielse af Svømmecenter Vesthimmerland d. 9. august

Udsnit fra Kulturkalenderen
 
Svømmecenter Vesthimmerland står nu færdigt, derfor inviteres du til indvielse fredag d. 9. august. Der vil være en række spændende aktiviteter, som du kan prøve. Både fredag og lørdag er der gratis adgang.

Program for fredag d. 9. august:

  • Kl. 15.00-16.00: Officiel indvielse ved borgmester Per Bach Laursen og kultur- og fritidsudvalgsformand Per Nyborg, inklusiv diverse taler og snorklip.
  • Kl. 16.00-20.00: Gratis adgang. Få en dukkert og prøv forskellige aktiviteter.

Følg Svømmecenter Vesthimmerland på Facebook. Hjemmesiden er online i starten af uge 32.

Adresse: Løgstørvej 65, 9600 Aars.

 
Videre til Svømmecenter Vesthimmerlands Facebook

Særudstilling - "Rylen i Limfjorden" på Johannes V. Jensen og Thit Jensen Museet

Udsnit fra Kulturkalenderen
 

Denne fascinerende udstilling består af en række billedkunstneres og forfatteres oplevelser af Limfjordsegnens natur, historie og mennesker. I 2022 og 2023 sejlede Johannes Larsens Museets ekspeditionsskib i Limfjorden med billedkunstnere og forfattere ombord, som sammen skabte en moderne skildring af Limfjordsegnen.

Gå ikke glip af muligheden for at besøge Johannes V. Jensen og Thit Jensen Museet og opleve en moderne og kunstnerisk skildring af Limfjordsegnen.

Desuden har museet valgt at forlænge udstillingsperioden for "Frivilligt Moderskab", som nu kan ses i museets baghus resten af 2024.

 
Læs mere

Børnenes Borg - tag børnene med til Aggersborg

Animeret viking - dreng og pige
 

Tag børnene med på eventyr i vikingetiden og besøg Aggersborg.

"Børnenes Borg" er et opgavehæfte, som gør besøget på Aggersborg til en leg. Gennem opgavehæftet får I en dag fyldt med eventyr, hvor I kan gå i vikingernes fodspor, tage på skattejagt og slippe kreativiteten løs.

 
Læs mere
 

Følg med på Facebook

 
Billede der markedsføre Facebook-siden
"Vores ildsjæle - aktiviteter og oplevelser i Vesthimmerland" er Facebook-siden, hvor du får nyheder, informationer og indblik i events fra kultur,- fritids- og landdistriktsområdet i Vesthimmerland. Siden administreres af Kultur- og Fritidsafdelingen og aktører indsender materiale. 

Se flere arrangementer i Kulturkalenderen

Billede der markedsføre Kulturkalenderen
I Kulturkalenderen finder du spændende arrangementer. Kulturaktørerne melder egne arrangementer ind i kalenderen - så den er opdateret. 
En gang om måneden finder du et udsnit af kulturelle arrangementer i lokalaviserne. 
Klik her
Se Kulturkalenderen
 
Nyhedsbrevet "Kulturliv Vesthimmerland" udvikles i samarbejde med: Limfjordsmuseet, Vesthimmerlands Museum, Herregården Hessel, Vesthimmerlands Musikhus ALFA, Vesthimmerlands Biblioteker, Kulturskolen, Johannes V. Jensen og Thit Jensen Museet, Kultur&Debathus Søttrup, Himmerlands Kunstmuseum og Teater Vesthimmerland.
Nyhedsbrevet administreres og udsendes af Kultur- og Fritidsafdelingen.  
Hjælp os med at få endnu flere til at abonnere på nyhedsbrevet - videreformidle derfor gerne nyhedsbrevet i dit netværk.
Tilmeld dig nyhedsbrev