Se nyhedsbrevet i browser
 
Vesthimmerlands Kommune logo
 
 
Kulturliv Vesthimmerland logo
 
December er som bekendt den mørkeste måned i Danmark. For mange føles januar dog som den mørkeste! Derfor har vi i nyhedsbrevet her samlet en række kulturoplevelser i Vesthimmerland som kan lyse de mørke vintermåneder op med alt fra festlig fødselsdagsfrokost, sang i fællesskab, en kunstudstilling og kreahygge for hele familien💡
 

Fødselsdagsfrokost for Thit og Johannes

 

Johannes V. og Thit Jensen museet fejrer Farsøs berømte søskendepar med en festlig frokost: fire stykker smørrebrød a la “Ved Frokosten” og dertil en øl og en snaps. Der er et kunstnerisk indslag undervejs og hyggeligt selskab hele vejen igennem🍻

Lørdag 20. januar kl. 13.00 på Johannes V. og Thit Jensen Museet i Farsø

Pris: 120,- kr. for medlemmer, 150 kr,- for andre.

OBS: Tilmelding nødvendig - Senest 12. januar

Køb billet og læs mere her
 
 

Ny kunstudstilling: "Se i Mørket"

Maleri af Frodo Mikkelsen
 
 Hvad ser du i mørket?
 
Lad dig ikke forblænde af ideen om alt det, der er åbenlyst. Nogle kunstnere arbejder bedst, når solen er gået ned. De tror på, at det er når tingene ser allermest sort ud, at vi får øje på lyset. Gruppeudstillingen "Se i Mørket" på Himmerlands Kunstmuseum er en hyldest til alt det, der er meget mere end blot til lyst. Du ser det måske ikke med det samme, men der er altid flere nuancer af sort. Og i sort.
 
Deltagende kunstnere:
Frodo Mikkelsen, Jon Stahn, Ulrik Weck, Fie Norsker, Ulrike Theusner (Germany), Paul Brainard (US), Iben Bendt Hedal , Henrik Kramer Westergaard, Anne Sofie Sandal, Christina Hamre, Jonas Pihl, Christian Harbsmeier Brøgger.
 
Fernisering lørdag d. 20. januar kl. 13-15 - alle er velkomne!
 
Udstillingen kan ses fra d. 20. januar - 7. april 2024
Læs mere her
 
 
 

Nyt KOL-kor i Aars

Julebillede
Har du KOL, astma eller en anden lungesygdom? Kan du lide at synge?
KOL-koret har fokus på hygge og sangglæde, og det vigtigste er, at man har lyst til at synge.
Vi starter den 30. januar kl. 10.15 i Vesthimmerlands Musikhus ALFA.
 
Pris: 380 kr. pr. halvår med 12 gange.
 
Læs mere her
 
 

Kreasjov og kvalitetstid på biblioteket

Lad jeres kreative evner og frie fantasi udfolde sig til kreasjov for de 4-12-årige i juleferien, hvor I kan kreere jeres egne kunstværker.
Vesthimmerlands Biblioteker sørger for at have materialerne klar, så I kan koncentrere jer om de kreative sysler og nyde kvalitetstiden med hinanden. I kan endda varme jer på en kop kaffe, te eller varm kakao under hyggestunden☕
 
Deltag i kreaaktiviteterne fra den 27.-29. december kl. 10-13 på Aars Bibliotek.
Læs mere her
 

Følg med på Facebook

 
Billede der markedsføre Facebook-siden
"Vores ildsjæle - aktiviteter og oplevelser i Vesthimmerland" er Facebook-siden, hvor du får nyheder, informationer og indblik i events fra kultur,- fritids- og landdistriktsområdet i Vesthimmerland. Siden administreres af Kultur- og Fritidsafdelingen og aktører indsender materiale. 

Se flere arrangementer i Kulturkalenderen

Billede der markedsføre Kulturkalenderen
I Kulturkalenderen finder du spændende arrangementer. Kulturaktørerne melder egne arrangementer ind i kalenderen - så den er opdateret. 
En gang om måneden finder du et udsnit af kulturelle arrangementer i lokalaviserne. 
Klik her
Se Kulturkalenderen
 
Nyhedsbrevet "Kulturliv Vesthimmerland" udvikles i samarbejde med: Limfjordsmuseet, Vesthimmerlands Museum, Herregården Hessel, Vesthimmerlands Musikhus ALFA, Vesthimmerlands Biblioteker, Kulturskolen, Johannes V. Jensen og Thit Jensen Museet, Kultur&Debathus Søttrup, Himmerlands Kunstmuseum og Vesthimmerlands Teaterforening.
Nyhedsbrevet administreres og udsendes af Kultur- og Fritidsafdelingen.  
Hjælp os med at få endnu flere til at abonnere på nyhedsbrevet - videreformidle derfor gerne nyhedsbrevet i dit netværk.
Tilmeld dig nyhedsbrev