Se nyhedsbrevet i browser
 
Vesthimmerlands Kommune logo
 
 
Kulturliv Vesthimmerland logo
 
December måned er lige begyndt - en måned fuld af julehygge og dejlige kulturelle oplevelser i Vesthimmerland: fra sublime musikoplevelser i Vesthimmerlands Musikhus ALFA til nissejagt på Vesthimmerlands Museum.
 
Vi ønsker dig en skøn december i Vesthimmerland! 🌟
 
 
Julestemningen er i højsædet når Nordkraft Big Band i år besøger hele Nordjylland med deres juleshow. Med sig på scenen har de to af landets absolut bedste sangere, Nabiha og Mads Mathias, som sammen dækker hele spektret fra pop og motown til swing og crooner-jazz. Ved koncerten medvirker ligeledes to lokale kor, Himmerlyd og Fjordlyd, som vil løfte julestemningen endnu højere i samspil med bigbandet og solisterne.
 
Køb billet og læs mere her
 
 
 
Nisserne er atter flyttet ind på Vesthimmerlands Museum, og de har haft travlt. Faktisk har de nærmest overtaget museet med alle deres ting: stole, borde, senge, ja selv blomster har de taget med retur fra fjerne egne. Har I lyst til at komme og hjælpe museets medarbejdere med at finde ud af hvor mange og hvilke nisser, de har besøg af? Måske I også kan hjælpe os med at finde lyden af jul?🎼
 
HUSK: Gratis adgang for børn og unge under 18 år. 
 
Læs mere her
 
 
Julebillede
 På Vesthimmerland Kommunes Kulturkalender kan du finde andre hyggelige julearrangementer i Vesthimmerland - bare søg på "jul" i emnefeltet øverst.
 
Glædelig december! 🎄
 
Læs mere her
 

Følg med på Facebook

 
Billede der markedsføre Facebook-siden
"Vores ildsjæle - aktiviteter og oplevelser i Vesthimmerland" er Facebook-siden, hvor du får nyheder, informationer og indblik i events fra kultur,- fritids- og landdistriktsområdet i Vesthimmerland. Siden administreres af Kultur- og Fritidsafdelingen og aktører indsender materiale. 

Se flere arrangementer i Kulturkalenderen

Billede der markedsføre Kulturkalenderen
I Kulturkalenderen finder du spændende arrangementer. Kulturaktørerne melder egne arrangementer ind i kalenderen - så den er opdateret. 
En gang om måneden finder du et udsnit af kulturelle arrangementer i lokalaviserne. 
Klik her
Se Kulturkalenderen
 
Nyhedsbrevet "Kulturliv Vesthimmerland" udvikles i samarbejde med: Limfjordsmuseet, Vesthimmerlands Museum, Herregården Hessel, Vesthimmerlands Musikhus ALFA, Vesthimmerlands Biblioteker, Kulturskolen, Johannes V. Jensen og Thit Jensen Museet, Kultur&Debathus Søttrup, Himmerlands Kunstmuseum og Vesthimmerlands Teaterforening.
Nyhedsbrevet administreres og udsendes af Kultur- og Fritidsafdelingen.  
Hjælp os med at få endnu flere til at abonnere på nyhedsbrevet - videreformidle derfor gerne nyhedsbrevet i dit netværk.
Tilmeld dig nyhedsbrev